Todennäköisyydet Eurojackpotin voittamiseen

Todennäköisyydet Eurojackpotin voittamiseen

Eurojackpot kuuluu suosituimpien pelien kategoriaan Suomessa. Tämä ei ole yllättävää, sillä onhan kyseessä hyvin jännittävä onnenpeli. Se tarjoaa todella mahtavia mahdollisuuksia, ja se, että voitoista ei voida ikinä olla varmoja, tekee pelaamisesta hyvin jännittävän.

Vaikka Eurojackpot pelissä voittaminen on harvinaista, se on silti mahdollista. Muuten kukaan ei tietenkään ikinä osallistuisi tähän jännittävään peliin. Mutta kuinka mahdollista pelissä voittaminen oikein on? Me tulemme vastaamaan tähän kysymykseen artikkelissa, jotta sinä voit aloittaa pelin pelaamisen.

Onnenpelit kiinnostavat monia suomalaisia pelaajia

Todellakin Eurojackpot kuuluu Suomen suosituimpien pelien kategoriaan. Tähän tietenkin vaikuttaa hyvin paljon se, että Suomessa erilaiset onnenpelit, jonka kategoriaan myös Eurojackpot kuuluu, ovat hyvin suosittuja. Onnenpeleillä tarkoitetaan pelejä kuten blackjack, joiden lopputulokseen vaikuttaa pelaajan onni.

Tietenkin onnenpelejä on hyvin monia erilaisia. Joihinkin niiden lopputulokseen voidaan myös vaikuttaa taidokkaalla pelaamisella, kuten Pokerissa, mutta toiset ovat taas täysin onnen varassa kuten erilaiset lotto pelit. Eurojackpot on yksi lotto peleistä, mikä tietenkin tarkoittaa siten sitä, että pelaaja ei voi vaikuttaa pelin lopputulokseen omilla peli taidoillaan. Se, voittaako pelaaja vai ei, riippuu täysin siitä, kuinka onnekas he tällä kertaa ovat.

Miten Eurojackpotia pelataan

Ennen kuin voimme siirtyä kertomaan Eurojackpot pelin voittomahdollisuuksista, meidän tulee tietenkin varmistaa, että tiedät, miten peliä oikein pelataan. Muuten tulee olemaan mahdotonta kertoa, minkälaiset mahdollisuudet sinulle on.

Kuten mainitsimme, Eurojackpot on onnenpeli, jonka lopputulokseen ei vaikuta mikään muu, kuin pelaajan onni. Toisin sanoen, pelin voittamiseen ei ole olemassa tiettyä toimivaa strategiaa. Sen sijaan, pelaaja tulee valitsemaan onnen numeroita ihan sen mukaan kuin he haluavat. Monet esimerkiksi valitsevat heille tärkeitä päivämääriä, kuten oman tai lapsensa syntymäpäivän.

Jos tiedät mitään lottopeleistä, tiedät periaatteessa, miten Eurojackpotia pelataan. Kyseessä on siitä hyvin yksinkertainen peli, että pelaajan tulee vain valita tietty määrä numeroita tietyistä vaihtoehdoista, ja toivoa niiden tulevan esille arvonnassa. Pelaaja valitsee viisi numeroa yhdestä viiteenkymmeneen, ja kaksi lisänumeroa kahdestatoista.

Eurojacpotin voittomahdollisuudet

Kuten voit huomata, numeroita, joita tullaan valitsemaan on hyvin paljon. Lisäksi vaihtoehtoja on tietenkin entistä enemmän. Tästä syystä voittomahdollisuudet eivät ole kaikista suurimmat, mikä tulee Eurojackpotiin.

Voittomahdollisuus riippuu tietenkin siitä, kuinka suuresta voitosta puhutaan. Jos kyseessä on jättipotti, eli sekä viisi perus numeroa että kaksi lisänumeroa oikein, voiton mahdollisuus on yhden suhde 139,838,160. Tämä on tietenkin hyvin harvinainen, mutta se ei silti ole täysin mahdoton saada oikein, nimittäin jotkut ovat onnistuneet näin tekemään.

Mitä pienemmästä voitosta puhutaan, sitä suurempi mahdollisuus sen voittoon on. Esimerkiksi viisi oikein ja yksi lisänumero oikein on jo voittomahdollisuus yhden suhde 6,991,908. Tietenkin tämäkin on varsin pieni, mutta hyppy on silti jo mahtava.

Eurojackpottiin osallistuu useat maat

Yksi syy siihen, miksi Eurojackpot pelin voittomahdollisuudet ovat niin pienet on se, että peliin osallistuu todella monet eri maat. Siitä syystä voitot ovat jättimäiset, mutta samalla myös tietenkin pelaajia on uskomattoman paljon. Eurojackpot peliä pelataan monissa eri Euroopan maissa, ja se on tietenkin Euroopan suurin monen maan lotto peli.

Koska tämä lottopeli on niin suuri, siihen on luotu monta eri voittoluokkaa. Me käsittelimme jo juuri kaksi suurinta voittoluokka. Kolmas voittoluokka on viisi numeroa oikein ilman oikeita lisänumeroita. Sen voittomahdollisuus on huomattavasti suurempi, mutta voitot ovat silti mittavat. Tämä johtuu siitä, että pelissä pelataan nykyään jopa 120 miljoonaa euroa viikoittain jättipottina. Täten myös pienempien voittoluokkien voitot ovat todellakin jättimäiset.