Lotto on ollut hyvin suosittu peli suomalaisten keskuudessa jo kymmenien vuosien ajan. Pelistä on olemassa monia eri vaihtoehtoja nykyään, mutta tietenkin Veikkauksen järjestämät mahdollisuudet ovat kaikista suosituimpia. Lotto on sinänsä hyvin yksinkertainen peli, mutta tietenkin jokaiseen Lotto peliin liittyy joitakin tiettyjä asioita, joista sinun tulee olla aina tietoinen.

Sen takia olemme luoneet tämän artikkelin. Avullamme tulet oppimaan aivan kaiken tarvittavan aiheesta, jotta voit aloittaa pelaamisen ja hauskanpidon mahdollisimman helposti ja nopeasti. Aloitetaan siis Viking Lottoon tutustuminen, jotta voit tietenkin myös selvittää, miten voit löytää tarvittavat tulokset mahdollisimman helposti ja nopeasti.

Viking Lotto on Pohjoismaiden lotto!

Veikkaus järjestää kolme erilaisista lotto peliä; Veikkaus Lotto, Viking Lotto ja Eurojackpot. Nämä eroavat toisistaan joidenkin pienten yksityiskohtien perusteella, mutta niissä kaikissa on yksi selkeä ero. Tämä on se, mitkä maat osallistuvat pelin pelaamiseen. Veikkauksen Lotto on pelattavissa pelkästään Suomessa, eli mikään muu maa ei ota osaa peliin.

Eurojackpot on Euroopan suurin monien maiden lotto. Siihen ottaa osaa jopa 18 eri maata. Tämä tietenkin tarkoittaa sitä, että pelistä voitettavat potit ovat kaikista suurimpia, mutta niiden voittaminen on kaikista harvinaisinta.

Viking Lotto on ensimmäinen lotto peli, johon osallistuu monta maata yhden sijasta. Nimensä mukaisesti se oli alkuperäisesti kaikkien Pohjoismaiden järjestämä vaihtoehto. Vuosien aikana siihen on liittynyt myös jotkut muut maat. Se ei silti ole vieläkään ihan yhtä suuri lotto peli kuin Eurojackpot, vaan se keskittyy Euroopan Pohjoisosassa oleviin maihin.

Miten voit tarkistaa Viking Lotto tulokset?

Jos olet ottanut osaa Viking Lotto peliin, sinua kiinnostaa, miten voit löytää voittavat numerot. Loppujen lopuksi tämä on yhtä tärkeä osa pelaamista kuin itse numeroiden valitseminen ja lottokupongin hankinta. Arvontaa voidaan seurata suorana televisiossa, kuten tulemme myöhemmin kertomaan.

Aina ei kuitenkaan ole mahdollista katsoa televisiota juuri silloin, kun arvonta tapahtuu. Onneksi Viking Loton voittonumerot voidaan löytää monella tavalla helposti. Siihen on olemassa nykyään monia erilaisia verkkosivustoja, jotka ovat keskittyneet juuri Viking Loton voittonumeroiden esittelyyn välittömästi pelaajille.

Sen lisäksi voit tietenkin käyttää aina Veikkauksen omaa verkkosivustoa. Veikkauksen sivusto on luotu hyvin selkeäksi, joten voit löytää voittavat numerot hyvin helposti ja nopeasti halutessasi. Tämän kaiken lisäksi voit aina käyttää tuttua Teksti TV Palvelua. Sieltä löytyy helposti kaikkien Veikkauksen Lottojen voittavat numerot.

Milloin Viking lotto arvotaan?

Kaikilla Veikkauksen Lotto peleillä on omat päivänsä, jolloin ne arvotaan. Kaikki tietävät, että perinteinen Veikkauksen Lotto arvonta tapahtuu aina lauantaisin kymmenen uutisten jälkeen. Eurojackpot arvonta sen sijaan tapahtuu aina perjantaisin samaan aikaan.

Mikä tulee taas Viking Lottoon, sen arvonta tapahtuu keskiviikkoisin. Arvonta tapahtuu Norjassa, mistä tulokset lähetetään sitten suorana kaikkiin osallistuja maihin, mukaan lukien Suomeen.

Seuraa Viking Lottoa suorana

Kuten juuri sanoimme, Viking Lotto arvotaan Norjassa keskiviikko iltaisin. Tulokset lähetetään suorana satelliitin avulla Suomeen, mutta tulosten arvontaa ei voida enää seurata television kautta, niin kuin perinteistä Veikkauksen Lottoa. Sen sijaan tulokset voidaan nähdä välittömästi Veikkauksen sivustolta.

Miten Viking Lottoa pelataan?

Nyt kun tiedät, miten Viking Loton tulokset voidaan löytää, meidän tulee tietenkin varmistaa, että tiedät, miten Viking Lottoa pelataan. Suurin osa tietää, miten lottoa periaatteessa pelataan. Pelaajan tulee vain valita tietty määrä numeroita tietyistä vaihtoehdoista, ja toivoa juuri niiden tulevan arvotuksi arvonnassa.

Viking Loton tapauksessa pelaaja valitsee kuusi päänumeroa 48 numerosta, sekä yhden Viking Numeron 1-5 väliltä. Numeroiden valintaan ei ole olemassa toimivaa strategiaa, koska kyseessä on loppujen lopuksi onnenpeli. Siitä syystä  monet pelaajat valitsevat yksinkertaisesti numeroita, joilla on jonkinlainen merkitys heille. Tämä voi olla esimerkiksi tietyt onnen numerot.

Kun pelaaja on valinnut numerot, heidän tulee päättää, haluavatko he ottaa osaa Jokeri peliin. Kaikkiin Veikkauksen lotto peleihin liittyy jokeri peli, ja Viking Loton tapauksessa kyseessä on Keskiviikko Jokeri. Keskiviikko Jokeri arvotaan välittömästi Viking Loton arvonnan jälkeen ja se voi kasvattaa mahdollisuuksia voittaa, sekä tietenkin myös hauskanpitoa.

Missä Viking Lottoa voidaan pelata?

Viking Lotto on Veikkauksen järjestämä peli, mikä tarkoittaa sitä, että sen pelaamiseen on muutamia erilaisia vaihtoehtoja. Voit ottaa osaa peliin tietenkin ostamalla Lottokupongin perinteisellä tavalla vierailemalla niitä myyvällä kioskilla. Toinen vaihtoehto on yksinkertaisesti siirtyä Veikkauksen sivustolle. Voit osallistua peliin helposti sitä kautta ilman, että lähdet kotoasi minnekään.

Mikä parasta, Veikkauksen sivusto toimii upeasti myös mobiililaitteella. Sen takia voit osallistua peliin myös silloin, kun et ole kotona. Voit ostaa lottokupongin vaikka silloin, kun istut bussissa matkalla töihin.

Viking Lotto on tuonut Suomeen jättimäisiä voittoja

Viking Lotossa arvotaan viikottain todella uskomattomia potteja. Pelaajista saattaa tuntua silloin tällöin, että tämän kaltaisten pottien voittaminen on mahdotonta. Tietenkin jättipotin voittaminen on varsin epätodennäköistä, mutta ei kuitenkaan mahdotonta. Tästä kertoo muun muassa se, että myös Suomeen on tullut moniakin potteja vuosien aikana.

Voittojen tarkistaminen on aina hyvä idea

Viking Loton tuloksia voidaan seurata monella tavalla. Sen lisäksi on kuitenkin hyvin tärkeää, että tarkistutat voittosi. Tämä on hyvä idea sekä silloin, kun onnistut arvaamaan aivan kaikki numerot oikein, kuten myös silloin kun ihan kaikki numerot eivät osuneet oikein. Tämän avulla voit olla varma tietäväsi tarkalleen, minkä kokoisia voittoja voit odottaa.

Mutta miten tämä oikein tapahtuu? Hyvin helposti! Voit käyttää Veikkauksen asiakaspalvelua apunasi, kun haluat tarkistuttaa voittavat numerot. Voit löytää Veikkauksen sivustolta yhteystiedot heidän asiakaspalveluun, minkä avulla otat heihin nopeasti ja helposti yhteyttä. Veikkaus tarjoaa ammattilaisen ja ystävällisen asiakaspalvelun, joka auttaa sinua. Kun olet varma voitoistasi, voit aloittaa juhlinnan!

Viking Lotto on yksi Suomen suosituimmista lotto peleistä

Suomalaiset pitävät monista eri lotto peleistä. Vaikka vaihtoehtoja on olemassa monia, monet silti kääntyvät usein juuri Viking Loton pariin, sen ollen yksi suosituimmista vaihtoehdoista. Peli kiinnostaa hyvin monia pelaajia monista eri syistä.

Siihen on hyvin helppo ottaa osaa, koska pelaaja voi käyttää tietokonetta, puhelinta, tai vierailla kioskilla ostaakseen lottokupongin. Lisäksi Viking Loton voittonumerot on hyvin helppo selvittää, mikä tietenkin ilahduttaa monia pelaajia. Kaiken lisäksi se, että monet maat ottavat peliin osaa, ei ole ihme, miksi juuri Viking Lotto on niin suosittu vaihtoehto.