Eurojackpotin tulokset

Mikä on nettikasinoiden minimitalletus ja miten se toimii?
Moni Eurojackpottia pelannut odottaa innolla perjantai-iltaa, jolloin Eurojackpotin tulokset julkaistaan. Tämä ei ole mikään ihme, sillä pelistä voi voittaa jopa huimat 90 miljoonaa euroa, mikäli onni osuu kohdalle. Tulosten tarkistaminen on helppoa ja riippuu täysin pelaajasta sekä pelitavasta, miten tulokset tarkistaa. Peliä pelataan jopa 17 eri maassa Suomen lisäksi. Päävoiton voittaa itselleen, jos onnistuu saamaan kaikki viisi päänumeroa sekä kaksi tähtinumeroa oikein voittoriville. Seuraavaksi kerromme, miten voit tarkistaa pelin tulokset oikein.

Miten voi tarkistaa Eurojackpotin tulokset tänään?

Jos olet pelannut Eurojackpottia, sinua varmasti kiinnostaa tietää, mitkä ovat Eurojackpot-tulokset tänään. Peliä pelataksesi olet ensin joutunut valitsemaan viisi päänumeroa 1-50 väliltä sekä kaksi tähtinumeroa 1-10 väliltä.

Kun pelin tulokset on arvottu, sinun tulee tarkistaa, kuinka monta numeroa osui oikeaan. Mikäli onnistuit saamaan kaikki viisi päänumeroa sekä kaksi tähtinumeroa oikein, olet ollut erittäin onnekas ja voittanut pelin päävoiton itsellesi.

Pienimmät mahdolliset voitot Eurojackpotissa saa itselleen, jos onnistuu saamaan kaksi päänumeroa ja yhden tähtinumeron oikein. Toinen mahdollisuus on, että osuu yhden päänumeron ja molemmat tähtinumerot oikeaan. Mitä useampi oikea numero sinulta löytyy, sitä suuremmat voitot luonnollisesti saat.

Eurojackpot-tuloslähetys tekee pelaamisesta jännittävämpää

Eurojackpotin tuloslähetystä voi seurata Eurojackpotin omilla tulossivuilla. Tällöin tulosten tarkistamisesta tulee astetta jännittävämpää, kun saa seurata livenä sitä, mitkä numerot kone paljastaa oikeiksi, ja pääsee ruksimaan samalla oikeat numerot kupongilta, jos vain on hankkinut fyysisen pelikupongin itselleen.

Peliä voi pelata myös internetissä suoraan ilman fyysistä pelikuponkia. Tällöin kuponki pysyy huomattavasti paremmin tallessa, eikä mahdollinen voitto mene sivu suun. Koska Eurojackpot tarjoaa niin suuria voittosummia kerralla, voi fyysisen kupongin hukkaaminen harmittaa hyvin paljon. Siitä huolimatta moni pelaaja valitsee mieluummin perinteisen tavan pelata, eli ostamalla fyysisen pelikupongin myyntipisteestä.