Eurojackpot-numerot

Eurojackpot-numerot
Viikon oikeat Eurojackpot-numerot kiinnostavat taatusti kaikkia pelaajia. Ne nimittäin kertovat sen, osuiko onni kohdalle ja pääsetkö toteuttamaan unelmiasi suuren voittorahan avulla. Eurojackpotissa arvotaan yhteensä viisi päänumeroa ja kaksi tähtinumeroa. Pelaajat valitsevat siis kupongilleen viisi päänumeroa numeroiden 1-50 väliltä ja lisäksi kaksi tähtinumero numeroiden 1-10 väliltä. Mikäli nämä numerot osuvat oikeaan, on voitto sinun. Mutta millaiset numerot omalle kupongille kannattaa sitten valita, ja onko numeroiden valinnalla jotakin väliä? Kerromme siitä seuraavaksi lisää.

Uudet Eurojackpot-numerot

Eurojackpot on onnenpeli, jossa kukaan ei voi vaikuttaa pelin lopputulokseen. Et siis voi tietää millään etukäteen, mitkä ovat oikeat Eurojackpot-numerot. Myöskään kasino ei voi vaikuttaa pelin lopputuloksiin, vaan kone arpoo numerot sattumanvaraisesti.

Edellisen viikon numeroilla ei myöskään ole mitään tekemistä uusien numeroiden kanssa. Uudet Eurojackpotin numerot ovat siis täysin uudelleen arvottuja, eikä kukaan voi tietää, osuvatko esimerkiksi viime viikon numerot oikeaan taas tällä viikolla.

Kun siis lähdet valitsemaan omia pelinumeroitasi, voit luottaa omaan vaistoosi. Muuta taktiikkaa tähän peliin ei nimittäin ole olemassa. Tästä syystä moni suosii omia onnennumeroita, sillä niiden kokee tuovan mukanaan onnea, jota tässä pelissä tarvitaan.

Eurojackpotin yleisimmät numerot

Vaikka Eurojackpotin numerot arvotaan täysin satunnaisesti, voidaan laskennallisesti miettiä, kuinka usein tietyt numerot esiintyvät voittorivillä. Kunkin päänumeron tulisi esiintyä voittorivillä kerran kymmentä arvontaa kohden. On kuitenkin joitakin numeroita, jotka ovat osuneet oikeaan tätä useammin.

Tavallista useammin kohdilleen ovat osuneet numerot 1, 4, 7, 9, 10, 14, 16, 18, 19, 20, 25, 33, 35, 40, 44, 46 ja 49. Tätä harvemmin riville on osunut numero 48. Vaikka nämä numerot ovat olleet kaikkein onnekkaimpia, kannattaa silti muistaa, että Eurojackpot on vain ja ainoastaan onnenpeli, eikä kukaan voi taata, että nämä numerot jatkossa osuisivat kohdilleen.